Ingredienser:
- 8 kyllingelår
- 1 stort rød løg (fint snittet)
- 2 fed hvidløg (fint snittet)
- 1/2 tsk chili flager
- 375ml perlebyg
- 250 ml hvidvin
- 500 ml kylingefon (1,5 spsk koncentrat til 1/2 l vand)
- 100 ml soltørrede tomater
- 100 ml kalamata oliven (halveret)
- 1 citron/lemon
- 60 ml feta ost
- 2 spsk friskhakket dild
Fremgangsmåde:
- Smør kyllingelår med grov salt og friskkværnet peber
- Varm 2 spsk oliven olie i en gryde ved medium varme
- Steg kyllingelår 4 min på hver side til de er gyldne
- Tag kyllingelår op af gryden og gem dem 🙂
- Tilføj en spsk oliven olie og løg og lad det stege i 4-5 min til det er gennemsigtig
- Tilføj hvidløg og chili og lad det få yderligere 2 min indtil det er gennemsigtigt
- Tilføj groft salt og friskkværnet peber
- Tilføj perlebyg og rist i 1 min
- Tilføj hvidvin og kyllingefon og få det til at koge
- Få det til at simre og læg kyllingelår op i
- Lad det simre under låg i 10-12 min
- Lad det koge til det er tørt og perlebyggene er møre
- Rør i: Soltørrede tomater, oliven, citron/lemon skal og saft, feta og dill
- Server med det samme